HPO
početna
novosti
dogadanja
o nama
baza podataka
sportovi
međunarodna natjecanja
galerija
linkovi
press centar
kontakti
RegOnline
  Pronađi nas: Facebook Twitter
 
Newsletter
 
novosti
veći normal manji
 
 
 
Dvostruko slavlje hrvatskog paraolimpizma

07. rujna 2017.

Dvostruko slavlje hrvatskog paraolimpizma

U susret 53. rođendanu Hrvatskog paraolimpijskog odbora (HPO), dugogodišnji partner - Allianz Zagreb - potvrdio je nastavak suradnje s hrvatskim paraolimpijcima do Tokija 2020.

Allianz je sponzor Hrvatskoga paraolimpijskog odbora od 2011. godine te je u proteklih šest godina pokazao kako partnerstvo s paraolimpijskim odborom nije mrtvo slovo na papiru, već da ozbiljno shvaća svoju društvenu ulogu i potrebu za izgradnjom boljega i tolerantnijeg društva. Upravo iz tog razloga u suradnji s hrvatskim paraolimpijcima Allianz osmišljava i pokreće brojne razvojne projekte koji su prepoznati kako na lokalnoj i nacionalnoj tako i na međunarodnoj razini (kao npr. Treneri velikog srca, Dio koji nedostaje, Paraolimpijski školski dan i dr.).

Nakon šest uspješnih godina, Allianz je uoči rođendana HPOa koji se obilježava 8. rujna potvrdio nastavak suradnje za sljedeći paraolimpijski ciklus tj. do Tokija 2020.

U povodu nastavka suradnje predsjednik Uprave Boris Galić osvrnuo se na partnerstvo: “Za nas u Allianzu paraolimpijci su nepresušan izvor inspiracije. Iz godine u godinu učimo iz njihovih iskustava i snage te ih primjenjujemo kako za naše zaposlenike tako i za hrvatsko društvo. Naša je vizija da jednog dana imamo društvo u kojem će svaki sportaš s invaliditetom i osoba s invaliditetom uživati ista prava kao i ostali i da to bude potpuno normalno i podrazumijeva se.”

Ratko Kovačić, predsjednik HPOa se nadovezao: “Svaka obljetnica me na trenutak zaustavi te se sjetim naših početaka. Ispunjava me ponosom kada vidim kako smo iz male skupine entuzijasta izrasli u ozbiljnu sportsku organizaciju koju prepoznaju respektabilne kompanije poput Allianza. Riječ je o vrlo uzbudljivom i produktivnom partnerstvu i već sada se radujem novim projektima i uspjesima.”

Izvor: Allianz

« »
« povratak
 

Zaklada Paraolimpijac