HPO
početna
novosti
dogadanja
o nama
baza podataka
sportovi
međunarodna natjecanja
galerija
linkovi
press centar
kontakti
RegOnline
  Pronađi nas: Facebook Twitter
 
Newsletter
 
novosti
veći normal manji
 
 
 
Hrvatska protiv Nizozemske u 1/4 finalu EP-a, poraz odbojkašica od Finske

08. studenog 2017.

Hrvatska protiv Nizozemske u 1/4 finalu EP-a, poraz odbojkašica od Finske

Danas je u Porečkoj sportskoj dvorani Inter sport Zelena laguna ženska reprezentacija Hrvatske izgubila od Finske s 3:0 u setovima: 18:25, 5:25 i 14:25. Na početku Finkinje ostvaruju vodstvo od 3:. Hrvatice im se najviše približavaju pri rezultatu 13:12. No, Finkinje odlaze na 21:17 i mirno privode prvi set u svoju korist s 25:18. U drugom setu Finkinje su povele s 10:1 i mirno privele set kraju s uvjerljivih 25:5.

Na početku trečeg seta Hrvatice su pružile snažniji otpor povevši s 4:3, no ubrzo finkinje preuzimaju vodstvo tesu ga uvjerljivom igrom povećavajući razliku privele kraju do konačne pobjede s 25:14. Hrvatska igra se raspala statičnošću, lošim prijemom i nedostatkom kombinatorike nebraneći široki prostor u središnjem djelu hrvatskog borilišta.

S tri poraza od Mađarica, Slovenki i Finkinja S osvojenim samo jednim setom zauzele su u A grupi poslijednje mjesto. Ono što nam unosi vjeru u bolju sutrašnjicu ženske sjedeće odbojke zasigurno je činjenica da naša reprezentacija djeluje od 2013. godine te da im je ovo tek treče europsko prvenstvo. Zasigurno treba uložiti više truda kako bi se omasovila ženska odbojka iz koje bi proizašla i kvaliteta što bi rezultiralo jednog dana i borbu za visoki plasman.

Odlukom ždrijeba Hrvatska muška reprezentacija igra u ¼ finalu protiv reprezentacije Nizozemske, a ženska reprezentacija za plasman od 07 do 9 mjesta protiv reprezentacije Italije.

Parove četvrtfinala EP možete vidjeti na slijedećem linku:

Žene: https://eurosittingvolley.com/results/

Muški https://eurosittingvolley.com/results/

« »
« povratak
 

Zaklada Paraolimpijac