HPO
početna
novosti
dogadanja
o nama
baza podataka
sportovi
međunarodna natjecanja
galerija
linkovi
press centar
kontakti
RegOnline
  Pronađi nas: Facebook Twitter
 
Newsletter
 
novosti
veći normal manji
 
 
 
Hrvatska stolnoteniska reprezentacija na Germany Openu u Bayreuthu

11. lipnja 2017.

Hrvatska stolnoteniska reprezentacija na Germany Openu u Bayreuthu

Od 13. do 20. lipnja u njemačkom Bayreuthu udržat će se otvoreno prvenstvo Njemačke u stolnom tenisu za osobe s invaliditetom za sve kategorije. Hrvatsku reprezentaciju će predstavljati Anđela Mužinić, Mirjana Lučić, Helena Dretar Karić i Damir Vuković.

Nakon odličnih nastupa na Slovenian Openu u Laškom, te na Svjetskom ekipnom prvenstvu u Slovačkoj, naše reprezentativce očekuju novi izazovi u nepunih mjesec dana.

Za naš par Mužinić - Dretar Karić, nakon srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu imamo velika očekivanja i na nadolazećem turniru.

“Odradili smo odlične pripreme, reprezentacije Austrije, Slovačke, Slovenije i Srbije su bile naši gosti u Zagrebu i mogu reći da spremne i pune snage putujemo za Njemačku. Tamo će nas čekati uvijek neugodne Koreanke, kao i Turkinje, tako da ne bih htjela ništa predviđati. Najvažnije jest da prođemo grupu, idemo kao i uvijek meč po meč” - izjavila je Anđela Mužinić.

Osim našeg trofejnog para, u Beyruth putuje i Mirjana Lučić od koje se isto može očekivati medalja u singlu:

“Moja kralježnica nije najbolje podnijela Svjetsko prvenstvo u Bratislavi, tako da sam zadnja dva tjedna izgubila nešto od potrebnog vremena za adekvatne pripreme. Glavni cilj za Bayreuth je svakako prolazak grupe, a dalje ćemo vidjeti kako će se turnir odvijati” - zaključila je Mirjana.

Naša reprezentacija sutra putuje za Bayreuth, a prvi mečevi su na rasporedu u srijedu 14. lipnja.

Izvor: HPO

« povratak
 

Zaklada Paraolimpijac