HPO
početna
novosti
dogadanja
o nama
baza podataka
sportovi
međunarodna natjecanja
galerija
linkovi
press centar
kontakti
RegOnline
  Pronađi nas: Facebook Twitter
 
Newsletter
 
novosti
veći normal manji
 
 
 
IOK Zagreb osvajač Kup Hrvatske u sjedećoj odbojci u Zadru

07. listopada 2018.

IOK Zagreb osvajač Kup Hrvatske u sjedećoj odbojci u Zadru

Danas su u Zadru po deseti put odbojkaši IOK „Zagreba“ osvojili Memorijalni kup Republike Hrvatske u sjedećoj odbojci savladavši Knin 95. s 3:0, po setovima 25:20, 25:13 i 25:21.

U polufinalu su Zagrepčani savladali odbojkaše OKI Marsonije iz Slavonskog Broda s 2:1. U drugom polufinalu odbojkaši Knin 95 savladali su s 2:1 ŠIOK HVIDR-u iz Osijeka s 2:1. U borbi za treće mjesto Pobjedom na OKI Marsonijom iz Slavonskog Broda s 2:1 ŠIOK HVIDR-a Osijek osvojila je treće mjesto.

Ponajbolji igrač Zagrepčana, Ivan Ćosić, posebno je zadovoljan mlađim igračima koji su se zaista pokazali vrhunskih dijelom ekipe.

Izuzetno mi je drago da smo po deseti put osvojili Kup, a pogotovo što je kod nas došlo do podmlađivanja ekipe. Nastupili smo s tri mlada igrača koji su potvrdili svoju kvalitetu. Ovaj turnir odigrali smo vrhunski, jer smo u cijelom natjecanju izgubili samo jedan set. Koristim prigodu da čestitam svim odbojkašima i našim domaćinima Zadranima na izvrsnoj organizaciji, zaključio je Ćosić.

Na 12. Memorijalnom Kupu Republike Hrvatske u sjedećoj odbojci nadmetalo se 160 odbojkaša iz 12 klubova i Hrvatska ženska reprezentacija. Pokrovitelj ovogodišnjeg Kupa u sjedećoj odbojci je tradicionalno bilo Ministarstvo hrvatskih branitelja.

Izvor: HPO

« »
« povratak
 

Zaklada Paraolimpijac