HPO
početna
novosti
dogadanja
o nama
baza podataka
sportovi
međunarodna natjecanja
galerija
linkovi
press centar
kontakti
RegOnline
  Pronađi nas: Facebook Twitter
 
Newsletter
 
press centar
veći normal manji
 
 
 

04. rujna 2014.

Svečanost u povodu 50 godina organiziranog bavljenja sportom osoba s invaliditetom Hrvatske, 05. rujna

Poštovani,

Hrvatski paraolimpijski odbor i Grad Rijeka pozivaju vas da izvijestite sa Svečane akademije povodom obilježavanja 50 godina organiziranog bavljenja sportom osoba s invaliditetom Hrvatske. Svečanost će se održati u petak, 05. rujna s početkom u 14.00 sati u dvorani Zamet, Trg riječkih olimpijaca 1 u Rijeci.

Na svečanosti će biti uručena priznanja za dugogodišnji rad djelatnika u sportu osoba s invaliditetom, osvajačima paraolimpijskih odličja i njihovim trenerima.

Predsjedniku Međunarodnog paraolimpijskog odbora Sir Philipu Cravenu biti će uručena plaketa počasnog člana Hrvatskog paraolimpijskog odbora.

Za rad Zaklade paraolimpijac, u 19 sati, na Nogometnom stadionu „Kantrida“ odigrat će se velika humanitarna nogometna utakmica na kojoj će snage odmjeriti Vatreni '98 i Legende riječkog sporta.

Za sve koji su željni poduprijeti hrabrost, odlučnost, inspiraciju i jednakost hrvatskih paraolimpijaca, a nisu u mogućnosti doći na utakmicu od 27. kolovoza do 25. rujna otvoren je i humanitarni telefon 060 9003

Molimo vas da u vašem mediju izvijestite s ovih događanja i tako doprinesete senzibiliziranju naše javnosti za sport osoba s invaliditetom. Za sve informacije možete se javiti na broj mobitela 091 510 75 79.

glasnogovornik HPO-a:

Darko Matić, v.r.

« povratak
 

Zaklada Paraolimpijac