Preskoči navigaciju Idi na dno stranice
Pritisnite enter za pretragu ili ESC za zatvaranje
Kontrast:
Veličina slova:
Kontrast:
Veličina slova:
15.01.2020. | paraolimpijske igre

Pripremljene ulaznice za Paraolimpijske igre u Tokiju 2020. godine

Ususret početku prodaje ulaznica za Paraolimpijske igre u Tokiju 2020. godine, službeno je objavljen dizajn karata.

Organizacijski odbor Olimpijskih i Paraolimpijskih igara su danas, 15. siječnja službeno predstavili dizajn karata za Olimpijske i Paraolimpijske igre u Tokiju 2020. godine.

Svaka ulaznica prikazuje sportski piktogram koji pripada odgovarajućoj disciplini, prostor za održavanje PI igara, emblem Tokija 2020. te je koordiniran bojom ovisno o pripadajućem mjestu gdje se održava određeni događaj Paraolimpijskih igara u Tokiju.

Za Paraolimpijske igre u Tokiju pripremljeno je 25 različitih dizajna s odgovarajućim vizualnim identitetom.

Dizajn je inspiriran Japanskom tehnikom kasane no irome koja se koristila za pripremu određenih povijesnih japanskih tradicionalnih nošnji.

Korišteni sportski piktogrami prikazuju karakteristike i atleticizam pojedinih športskih disciplina kao i samu dinamičnost športa.

Glasnogovornica Tokyja 2020, Masa Takaya izjavila je: "Iznimno smo ponosni na dizajn karata za Tokyo 2020, utjelovljujući duh japanskih tradicija i vještina te se nadamo da će zadovoljiti japansku i međunarodnu publiku. Karte neće biti samo ulaz u športske dvorane, one će postati i suveniri koji će se cijeniti i daleko nakon završetka Igara u Tokiju 2020. godine. "

Izvor: IPC

Ostale novosti Sve novosti