Preskoči navigaciju Idi na dno stranice
Pritisnite enter za pretragu ili ESC za zatvaranje
Kontrast:
Veličina slova:
Kontrast:
Veličina slova:
01.05.2018. | streljaštvo

WPSA SP u streljaštvu za osobe s invaliditetom, Cheongju, Južna Koreja: Hrvatska s 3 predstavnika

Od 1. do 12. svibnja u Južnoj Koreji održalo se Svjetsko prvenstvo u streljaštvu za osobe s invaliditetom na kojem su se natjecala i tri hrvatska predstvanika - Sanja Soldo, Damir Bošnjak i Rudolf Petrović.

01-12.05.2018, Cheongju, Južna Koreja

Od 1. do 12. svibnja u Južnoj Koreji održalo se Svjetsko prvenstvo u streljaštvu za osobe s invaliditetom. Grad CheongJu, domaćin prvenstva, ugostio je najbolje strijelce iz cijeloga svijeta, među kojima su bila i tri predstavnika Hrvatske. Sanja Soldo, Damir Bošnjak i Rudolf Petrović koji su se borili za medalje u šest različitih disciplina puške i pištolja. Damir Bošnjak je gađao u čak tri discipline; P1 - 10 metara zračni pištolj - muški, P3 - 25 metara pištolj, te P4 - 50 metara pištolj. Sanja Soldo je boje Hrvatske branila u diciplini P2 - 10 metara zračni pištolj - žene, dok je Rudolf Petrović nastupio u dvije puškarske discipline; R5 - 10 metara zračna puška ležeći i novoj paraolimpijskoj disciplini R9 - 50 metara puška ležeći.

Sva finala po disciplinama mogla su se pratiti putem izravnog prijenosa (online livestream), prema rasporedu kako je slijedio - livestream raspored.

Više o rezultatima možete pronaći na --> http://hssoinv.hr/

Izvor: HSSOI

Ostale novosti Sve novosti