Preskoči navigaciju Idi na dno stranice
Pritisnite enter za pretragu ili ESC za zatvaranje
Kontrast:
Veličina slova:
Kontrast:
Veličina slova:
10.02.2020. | stolni tenis

Svjetska rang lista: Hrvatski para stolnotenisači u svjetskom vrhu

Prema najnovijoj rang listi Svjetske stolnoteniske federacije, hrvatski parastolnotenisači i parastolnotenisačice i dalje su među najboljima u svojim kategorijama.

Svjetska rang lista za veljaču donijela je male promjene u poretku, a treba istaknuti kako Hrvatska trenutno ima 7 predstavnika u Top 20 u svim kategorijama. Aktualna osvajačica brončane medalje sa svjetskog i europskog prvenstva Anđela Mužinić nalazi se na 4. mjestu svoje kategorije 3, dok je na odličnom 9. mjestu iste kategorije njezina partnerica Helena Dretar-Karić s kojom je osvojila srebrnu medalju na Paraolimpijskim igrama u Rio de Janeiru 2016.

U kategoriji 4 Jelena Šišić zauzima 19. mjesto, Dina Pervan Rabelo drži 11. mjesto kategorije 8, dok je u kategoriji 10 Mirjana Lučić na 12. mjestu.

Što se tiče muške konkurencije i naših stolnotenisača, u kategoriji 2 Nikola Brlenić i Damir Vuković su na 40. i 41. mjestu, u kategoriji 3 Nino Basa je na 85. mjestu, a u kategoriji 4 Tomislav Špalj na visokom 18. mjestu. Trenutno najbolji plasman od muških para stolnotenisača ima osvajač srebrne medalje s nedavno održanog Europskog prvenstva u Helsingborgu (Švedska) Pavao Jozić, koji u kategoriji 7 zauzima odlično 14. mjesto.


Rezultati i prijenos
Ostale novosti Sve novosti