Preskoči navigaciju Idi na dno stranice
Pritisnite enter za pretragu ili ESC za zatvaranje
Kontrast:
Veličina slova:
Kontrast:
Veličina slova:
12.07.2020. | stolni tenis

U Splitu održano 29. DP u stolnom tenisu

Danas je trijunfom parastolnotenisačica i parastolnotenisača Uriha iz Zagreba u splitskoj Spaladijum Areni završeno 26. Parastolnotenisko prvenstvo Hrvatske koje je ovog vikenda okupilo 83 sportaša iz 15 klubova. Zagrepčani su svoj niz nepobjedivosti nastavili s osvojenim 101 bodom, drugoplasirani su članovi samoborske Sinergije sa 65 bodova, dok je treća ekipa Karlovca s 28 bodova

Uz provedbu epidemioloških mjera na ulazu u Spaladijum Arenu mjerenjem tjelesne temperature, dezinfekcije ruku te obaveznog nošenja zaštitnih maski kao i držanje fizičke distance za sve one koje su ušli u dvoranu, a nisu nastupili. Velike napore da uspije prvenstvo uložio je priređivać prvenstva splitski STK "NEC".

"S obzirom da je ovo prvo službeno državno prvenstvo bilo koje članice Hrvatskog paraolimpijskog odbora u pandemijsko vrijeme mogu biti više no zadovoljan prikazanom igrom. Još jednom koristim priliku da se zahvalim splitskom "Necu" na izuzetno dobroj odrađenoj organizaciji.

Unatoč izbivanju sportaša sa stolno teniskih dvorana i nedostatka natjecanja moram iskazati svoje zadovoljstvo s prikazanom trenutnom formom ponajboljih naših reprezentativaca predvođeni evidentnom putnicom u Tokijo paraolimpijkom Anđelom Mužinić", izjavio je izbornik Emil Gubica.

Glasnogovornik:

Darko Matić, v.r.

Rezultati i prijenos
Ostale novosti Sve novosti