Preskoči navigaciju Idi na dno stranice
Pritisnite enter za pretragu ili ESC za zatvaranje
Kontrast:
Veličina slova:
Kontrast:
Veličina slova:
08.06.2020. | općenito

U Zagrebu održana dodjela uvjerenja polaznicima edukacije za voditelja/icu športsko-rekreativnih aktivnosti za osobe s invaliditetom

U Zagrebu je u utorak, 02. lipnja, 2020. održana podjela uvjerenja o osposobljenosti polaznicima edukacije održane u sklopu projekta pod nazivom 'Jačanje kapaciteta osoba s invaliditetom za tržište rada', akronim ActivOSI čiji je nositelj Sportski savez osoba s invaliditetom Grada Rijeke.

Hrvatski paraolimpijski odbor kao partner u projektu bio je zadužen za cjelokupnu logistiku edukacije u Zagrebu. Polaznici su prošli program osposobljavanja za voditelja/icu športsko- rekreativnih aktivnosti za osobe s invaliditetom koji je ciljnoj grupi prilagođen u suradnji sa Sportskim učilištem kao jednim od partnera na projektu.

Program se sastojao od 165 sati teorijske nastave, 22 sati vježbi i 70 sati praktične nastave tijekom kojih su polaznici stekli osnovne kompetencije vezane za provođenje sportske rekreacije za osobe s invaliditetom. Edukaciju je polazilo 15 nezaposlenih osoba s invaliditetom te su svi uspješno stekli zvanje voditelja/ice športsko-rekreativnih aktivnosti za osobe s invaliditetom.

Podjela je održana u sjedištu Hrvatskog paraolimpijskog odbora na adresi Savska cesta 137 sa početkom u 13:00h.

Ostale novosti Sve novosti