Preskoči navigaciju Idi na dno stranice
Pritisnite enter za pretragu ili ESC za zatvaranje
Kontrast:
Veličina slova:
Kontrast:
Veličina slova:
04.11.2019. | atletika

WPA Svjetsko prvenstvo u atletici - Dubai 2019.

Danas je put Dubaia otputovala hrvatska reprezentacija na WPA Svjetsko paraatletsko prvenstvo koje će se od 7. do 15. studenog 2019. održati na objektima Dubai Club for People of Determination.

Na ovogodišnjem natjecanju nadmetat će se 1600 sportaša iz 124 zemlje u 95 muških i 76 ženskih disciplina.

Hrvatske boje branit će:

u skoku u dalj Zoran Talić i Mikela Ristoski;

u kugli Miljenko Vučić, Marijan Presečan, Matija Sloup, Ana Gradaček i Deni Černi;

u disku Ivan Katanušić, Josip Slivar i Velimir Šandor

u koplju Vladimir Gašpar.


Damjan Sedić izbornik reprezentacije najavljuje hrvatski nastup u Dubaiu: "Iza nas su uspješno završene pripreme reprezentacije u Makarskoj na kojima su svi reprezentativci iskazali visoki stupanj pripremljenosti i pokazali visoki nivo rezultata pred svjetsko prvenstvo. Makarsku smo odabrali za pripreme kako bismo se donekle mogli priviknuti na visoku temperaturu i vlažnost zraka koja nas očekuje u Dubaiu. Uz osvajače paraolimpijskih odličja iz Rio de Janera Zorana Talića, Mikele Ristoski i Velimira Šandora od kojih očekujem visoke plasmane tu su se nametnuli Ivan Katanušić, Miljenko Vučić, Deni Černi i Matija Sloup" naglasio je izbornik Sedić tom prigodom osvrnuvši se na primarni cilj u Dubaiu

Primarni cilj na SP je osvajanje kvalifikacijskih kvota u svojim disciplinama i kategorijama oštećenja (prva 4 mjesta sa SP osvajaju kvotu za svoju zemlju).

Detaljnije na:

http://www.hasosi.hr/wpa-sp-dubai-2019/

FOTO: HASOSI

Rezultati i prijenos
Ostale novosti Sve novosti